Bulevar Kralja Aleksandra 507/a
11000 Beograd
+381 11 4899 080

Punjena vešalica u skrami

Sastojci:
  • 1 kg svinjskog mesa (bez kostiju)
  • svinjska maramica
  • 200 g suvog mesa
  • 200 g suve slanine
  • 4 češnja belog luka
  • kačkavalj
  • 100 ml ulja
  • so, biber
Priprema:
Meso oprati, kuhinjskom krpom prosušiti, iseći na lepe šnicle i čekićem za meso izlupati. Malo saseći po sredini (ali ne do kraja) posoliti i pobiberiti po ukusu.
Suvo meso i slaninu iseckati na kockice. Beli luk oljuštiti, ispresovati i dodati suvom mesu i slanini.
Izlupanu šniclu premazati tankim slojem kajmaka, naneti suvo meso i slaninu, pa ponovo tanki sloj kajmaka. Svinjsku maramicu oprati, prosušiti i iseći na željene parčiće. Pripremljenu šniclu tj. vešalicu uviti u maramicu i staviti na zagrejan i podmazan roštilj. Vešalice tokom pe�?enja okretati, a kada su gotove služiti ih vruće uz belolučne paprike kako ljute tako i slatke.

Katalog proizvoda

Biomes ima veoma raznovrstan proizvodni program čime je u stanju da zadovolji i najprobirljivije potrošače.


Po grupama proizvoda nudimo:

FERMENTISANE SUVE KOBASICE
SUVOMESNATI PROIZVODI
GRUBO USITNJENE BARENE KOBASICE
POLUTRAJNE KONZERVE OD KRUPNIJEG I SITNIJE USITNJENOG MESA
GRUBO USITNJENA BARENA KOBASICA NA ZANATSKI NACIN
GRUBO USITNJENE BARENE KOBASICE OD MESA PERNATE ZIVINE
FINO USITNJENE BARENE KOBASICE
FINO USITNJENE BARENE KOBASICE OD MESA PERNATE ZIVINE
KUVANE KOBASICE
KUVANE KOBASICE OD MESA PERNATE ZIVINE
DIMLJENI PROIZVODI
MASTI
SLANINE
KONZERVE OD MESA U KOMADU

Specijalna ponuda

    Poručite u našim radnjama:
  • rolovanu svinjsku plećku
  • rolovan svinjski vrat
  • rolovano ćureće belo meso
ili nešto drugo po Vašoj želji, po povoljnoj ceni.
 


BIOMES
Preduzeće za proizvodnju i promet mesa i prerađevina d.o.o
BEOGRAD
Bulevar Kralja Aleksandra 507a
PIB 100382644
mat.broj 17059262
t.r. 190-1610-7

Garancija kvaliteta

Garancija ispravnosti hrane