Bulevar Kralja Aleksandra 507/a
11000 Beograd
+381 11 4899 080

Debrecinski svinjski perkelt

Sastojci:
  • 750 gr. svinjetine od plećke
  • 5 glavica luka
  • 2 zelene paprike babure
  • 1 dl crvenog vina
  • slatka aleva paprika
  • mast
  • sirće
  • so
Priprema:
Meso nasecite na kocke. Na masti propržite naseckani luk, pospite alevom paprikom, dodajte nekoliko kapi sirćeta, a odmah zatim dodajte i meso i očišćenu papriku, narezanu na rezance. Posolite i dalje dinstajte uz dolivanje vode dok meso potpuno ne omekša. Pred kraj dinstanja ulijte vino. Perkelt poslužite s domaćom testeninom ili knedlama.

Katalog proizvoda

Biomes ima veoma raznovrstan proizvodni program čime je u stanju da zadovolji i najprobirljivije potrošače.


Po grupama proizvoda nudimo:

FERMENTISANE SUVE KOBASICE
SUVOMESNATI PROIZVODI
GRUBO USITNJENE BARENE KOBASICE
POLUTRAJNE KONZERVE OD KRUPNIJEG I SITNIJE USITNJENOG MESA
GRUBO USITNJENA BARENA KOBASICA NA ZANATSKI NACIN
GRUBO USITNJENE BARENE KOBASICE OD MESA PERNATE ZIVINE
FINO USITNJENE BARENE KOBASICE
FINO USITNJENE BARENE KOBASICE OD MESA PERNATE ZIVINE
KUVANE KOBASICE
KUVANE KOBASICE OD MESA PERNATE ZIVINE
DIMLJENI PROIZVODI
MASTI
SLANINE
KONZERVE OD MESA U KOMADU

Specijalna ponuda

    Poručite u našim radnjama:
  • rolovanu svinjsku plećku
  • rolovan svinjski vrat
  • rolovano ćureće belo meso
ili nešto drugo po Vašoj želji, po povoljnoj ceni.
 


BIOMES
Preduzeće za proizvodnju i promet mesa i prerađevina d.o.o
BEOGRAD
Bulevar Kralja Aleksandra 507a
PIB 100382644
mat.broj 17059262
t.r. 190-1610-7

Garancija kvaliteta

Garancija ispravnosti hrane