Bulevar Kralja Aleksandra 507/a
11000 Beograd
+381 11 4899 080

Juneći biftek na lovački način

Sastojci:
  • 600 g junećeg bifteka
  • 60 g slanine (pancete)
  • 100 g šampinjona
  • 1 glavica luka,
  • 2 �?ena belog luka
  • 1/2 pavlake
  • 10 g maslaca
  • 1 kašika ulja
  • 1 kašika koncetrata paradajza
  • 1 paradajz
  • 1 list zelene salate
  • 1 gran�?ica kadulje
  • 2 lista bosiljka
  • so, biber, nekoliko listova peršuna
Priprema:
Biftek iseći, posoliti, pobiberiti, malo preliti uljem i staviti kadulju, pa sve ostaviti da stoji 1 sat.
Tanko iseći slaninu i njome omotati komade bifteka, pa pričvrstiti čačkalicama. Zatim ih lagano ispeći na masnoći sa obe strane. Kada je gotovo izvaditi i u toj masnoći dinstati luk, dodati slaninu ise�?enu na kocke, beli luk i ise�?ene šampinjone. Sve to malo prodinstati, pa dodati paradajz, malo vode ili supe, zatim staviti meso i dinstati oko 10 minuta.
Na kraju u umak staviti pavlaku, maslac i preliti meso. Ukrasiti zelenom salatom i posuti iseckanim peršunom, a od priloga može se služiti pire krompir ili pirinač.

Katalog proizvoda

Biomes ima veoma raznovrstan proizvodni program čime je u stanju da zadovolji i najprobirljivije potrošače.


Po grupama proizvoda nudimo:

FERMENTISANE SUVE KOBASICE
SUVOMESNATI PROIZVODI
GRUBO USITNJENE BARENE KOBASICE
POLUTRAJNE KONZERVE OD KRUPNIJEG I SITNIJE USITNJENOG MESA
GRUBO USITNJENA BARENA KOBASICA NA ZANATSKI NACIN
GRUBO USITNJENE BARENE KOBASICE OD MESA PERNATE ZIVINE
FINO USITNJENE BARENE KOBASICE
FINO USITNJENE BARENE KOBASICE OD MESA PERNATE ZIVINE
KUVANE KOBASICE
KUVANE KOBASICE OD MESA PERNATE ZIVINE
DIMLJENI PROIZVODI
MASTI
SLANINE
KONZERVE OD MESA U KOMADU

Specijalna ponuda

    Poručite u našim radnjama:
  • rolovanu svinjsku plećku
  • rolovan svinjski vrat
  • rolovano ćureće belo meso
ili nešto drugo po Vašoj želji, po povoljnoj ceni.
 


BIOMES
Preduzeće za proizvodnju i promet mesa i prerađevina d.o.o
BEOGRAD
Bulevar Kralja Aleksandra 507a
PIB 100382644
mat.broj 17059262
t.r. 190-1610-7

Garancija kvaliteta

Garancija ispravnosti hrane