Bulevar Kralja Aleksandra 507/a
11000 Beograd
+381 11 4899 080

Debrecinski svinjski perkelt

Sastojci:
  • 750 gr. svinjetine od plećke
  • 5 glavica luka
  • 2 zelene paprike babure
  • 1 dl crvenog vina
  • slatka aleva paprika
  • mast
  • sirće
  • so
Priprema:
Meso nasecite na kocke. Na masti propržite naseckani luk, pospite alevom paprikom, dodajte nekoliko kapi sirćeta, a odmah zatim dodajte i meso i očišćenu papriku, narezanu na rezance. Posolite i dalje dinstajte uz dolivanje vode dok meso potpuno ne omekša. Pred kraj dinstanja ulijte vino. Perkelt poslužite s domaćom testeninom ili knedlama.

Sveže meso

Naša sirovina potiče sa uzornih farmi, koje vode računa o zdravstvenoj ispravnosti i kvalitetu svoje stoke, a u skladu sa zahtevima ISO i HACCP standardizacije.

Obrada svinjskog mesa

obuhvata rasecanje u sve osnovne delove (šol, ruža, kare, laks kare, vrat b/k, mleveno meso, itd.)

Kvalitet junadi

definišemo pre svega, rasnim (simental, dom. šareno) i težinskim kategorijama. Junad konfekcioniramo, takođe, u nekoliko kategorija (but b/k, plećka b/k, vrat b/k, ramstek, biftek, jun. mleveno meso i sl.).

Telad i jagnjad

kvalifikujemo randmanom mesa, asortimanom i geografskim poreklom (Sjenica, Pešter, Homolje, Zlatibor).
Od telećeg mesa našim kupcima nudimo: tel.šol, ružu, file, kotlet, rebra b/k, itd.
Jagnjetina se konfekcionira takođe, u više delova: jagnjeći čop-kotlet, jagnjeći pikljevi, jagnjeći but s/k, jagnjeća rebra, plećka).
Novinu u Biomes-ovom asortimanu čini

ponuda svežeg ćurećeg mesa:

ćureći file, ćur.batak i karabatak).

Specijalna ponuda

    Poručite u našim radnjama:
  • rolovanu svinjsku plećku
  • rolovan svinjski vrat
  • rolovano ćureće belo meso
ili nešto drugo po Vašoj želji, po povoljnoj ceni.
 


BIOMES
Preduzeće za proizvodnju i promet mesa i prerađevina d.o.o
BEOGRAD
Bulevar Kralja Aleksandra 507a
PIB 100382644
mat.broj 17059262
t.r. 190-1610-7

Garancija kvaliteta

Garancija ispravnosti hrane