Sveže meso
Naša sirovina potiče sa uzornih farmi, koje vode računa o zdravstvenoj ispravnosti i kvalitetu svoje stoke, a u skladu sa zahtevima ISO i HACCP standardizacije.
Obrada svinjskog mesa obuhvata rasecanje u sve osnovne delove (šol, ruža, kare, laks kare, vrat b/k, mleveno meso, itd.)
Kvalitet junadi definišemo pre svega, rasnim (simental, dom. šareno) i težinskim kategorijama. Junad konfekcioniramo, takođe, u nekoliko kategorija (but b/k, plećka b/k, vrat b/k, ramstek, biftek, jun. mleveno meso i sl.).
Telad i jagnjad kvalifikujemo randmanom mesa, asortimanom i geografskim poreklom (Sjenica, Pešter, Homolje, Zlatibor).
Od telećeg mesa našim kupcima nudimo: tel.šol, ružu, file, kotlet, rebra b/k, itd.
Jagnjetina se konfekcionira takođe, u više delova: jagnjeći čop-kotlet, jagnjeći pikljevi, jagnjeći but s/k, jagnjeća rebra, plećka).
Novinu u Biomes-ovom asortimanu čini ponuda svežeg ćurećeg mesa: ćureći file, ćur.batak i karabatak).
Specijalna ponuda
Poručite u našim radnjama:
- rolovanu svinjsku plećku
- rolovan svinjski vrat
- rolovano ćureće belo meso
ili nešto drugo po Vašoj želji, po povoljnoj ceni.
|
BIOMES
Preduzeće za proizvodnju i promet mesa i prerađevina d.o.o
BEOGRAD
Bulevar Kralja Aleksandra 507a
PIB 100382644
mat.broj 17059262
t.r. 190-1610-7
|
Garancija kvaliteta |
|
Garancija ispravnosti hrane |
|
|