|
|
Juneći biftek na lovački način
|
Sastojci:
|
- 600 g junećeg bifteka
- 60 g slanine (pancete)
- 100 g šampinjona
- 1 glavica luka,
- 2 �?ena belog luka
- 1/2 pavlake
- 10 g maslaca
- 1 kašika ulja
- 1 kašika koncetrata paradajza
- 1 paradajz
- 1 list zelene salate
- 1 gran�?ica kadulje
- 2 lista bosiljka
- so, biber, nekoliko listova peršuna
|
Priprema:
|
Biftek iseći, posoliti, pobiberiti, malo preliti uljem i staviti kadulju, pa sve ostaviti da stoji 1 sat.
Tanko iseći slaninu i njome omotati komade bifteka, pa pričvrstiti čačkalicama. Zatim ih lagano ispeći na masnoći sa obe strane. Kada je gotovo izvaditi i u toj masnoći dinstati luk, dodati slaninu ise�?enu na kocke, beli luk i ise�?ene šampinjone. Sve to malo prodinstati, pa dodati paradajz, malo vode ili supe, zatim staviti meso i dinstati oko 10 minuta.
Na kraju u umak staviti pavlaku, maslac i preliti meso. Ukrasiti zelenom salatom i posuti iseckanim peršunom, a od priloga može se služiti pire krompir ili pirinač. |
|
|
|
Oni brinu o kvallitetu naših proizvoda
Ljudi su naš najveći kapital i simbol uspeha kompanije. Finalni proizvod je rezultat koordiniranog truda svih zaposlenih, kako onih koji rade u neposrednoj proizvodnji, tako i ostalih koji obavljaju poslove u drugim sektorima, a koji su preduslov kontinuiranog odvijanja osnovnog procesa proizvodnje i prodaje mesa i mesnih prerađevina.
Ulažući u ljude, ulažemo u našu budućnost i u Vaše zadovoljstvo. Ne imenujemo nikoga, ali veoma cenimo doprinos svakog pojedinca, koji je svoj rad utkao u ono što su Biomes proizvodi danas.
Specijalna ponuda
Poručite u našim radnjama:
- rolovanu svinjsku plećku
- rolovan svinjski vrat
- rolovano ćureće belo meso
ili nešto drugo po Vašoj želji, po povoljnoj ceni.
|
BIOMES
Preduzeće za proizvodnju i promet mesa i prerađevina d.o.o
BEOGRAD
Bulevar Kralja Aleksandra 507a
PIB 100382644
mat.broj 17059262
t.r. 190-1610-7
|
Garancija kvaliteta |
|
Garancija ispravnosti hrane |
|
|
|