Bulevar Kralja Aleksandra 507/a
11000 Beograd
+381 11 4899 080

Jagnjeća kapama

Sastojci:
  • 1 kg jagnjećeg mesa
  • 1 kg spanaća
  • 2 glavice crnog luka, seckanog
  • 2 veze mladog crnog luka, seckanog
  • 2 kaÅ¡ike braÅ¡na
  • so i biber
  • malo mleka
Priprema:
Oprati i iseći na kocke jagnjetinu. Obariti spanać. U šerpi, na zagrejanom ulju, izdinstati crni luk i mladi crni luk, dodati meso i propržiti da meso bude mekano. Zatim dodati dve kašike brašna, pa i njega malo propržiti. Dodati obaren spanać, malo mlevenog bibera, soli po ukusu i naliti mlekom, vodeći racuna da ne bude ni gusto ni retko. Ostaviti da krčka još 5-6 minuta. Služiti sa kiselim mlekom.

HACCP sertifikat - garancija zdrave hrane

Biomes je u svojim pogonima u potpunosti realizovap sve važeće svetske standarde i zadovoljio najzahtevnije kriterijum u pogledu obezbeđenja prozvodnje zdrave hrane.
O tome svedoči i HACCP setifikat koji Biomes poseduje
 
Biomes poseduje i ISO 9001 sertifikat

Specijalna ponuda

    Poručite u našim radnjama:
  • rolovanu svinjsku plećku
  • rolovan svinjski vrat
  • rolovano ćureće belo meso
ili nešto drugo po Vašoj želji, po povoljnoj ceni.
 


BIOMES
Preduzeće za proizvodnju i promet mesa i prerađevina d.o.o
BEOGRAD
Bulevar Kralja Aleksandra 507a
PIB 100382644
mat.broj 17059262
t.r. 190-1610-7

Garancija kvaliteta

Garancija ispravnosti hrane