|
|
Jagnjeća kapama
|
Sastojci:
|
- 1 kg jagnjećeg mesa
- 1 kg spanaća
- 2 glavice crnog luka, seckanog
- 2 veze mladog crnog luka, seckanog
- 2 kašike brašna
- so i biber
- malo mleka
|
Priprema:
|
Oprati i iseći na kocke jagnjetinu. Obariti spanać. U Å¡erpi, na zagrejanom ulju, izdinstati crni luk i mladi crni luk, dodati meso i propržiti da meso bude mekano. Zatim dodati dve kaÅ¡ike braÅ¡na, pa i njega malo propržiti. Dodati obaren spanać, malo mlevenog bibera, soli po ukusu i naliti mlekom, vodeći racuna da ne bude ni gusto ni retko. Ostaviti da krÄka joÅ¡ 5-6 minuta. Služiti sa kiselim mlekom. |
|
|
|
HACCP sertifikat - garancija zdrave hrane
Biomes je u svojim pogonima u potpunosti realizovap sve važeće svetske standarde i zadovoljio najzahtevnije kriterijum u pogledu obezbeđenja prozvodnje zdrave hrane.
O tome svedoči i HACCP setifikat koji Biomes poseduje
Specijalna ponuda
Poručite u našim radnjama:
- rolovanu svinjsku plećku
- rolovan svinjski vrat
- rolovano ćureće belo meso
ili nešto drugo po Vašoj želji, po povoljnoj ceni.
|
BIOMES
Preduzeće za proizvodnju i promet mesa i prerađevina d.o.o
BEOGRAD
Bulevar Kralja Aleksandra 507a
PIB 100382644
mat.broj 17059262
t.r. 190-1610-7
|
Garancija kvaliteta |
|
Garancija ispravnosti hrane |
|
|
|