Bulevar Kralja Aleksandra 507/a
11000 Beograd
+381 11 4899 080

Punjena vešalica u skrami

Sastojci:
  • 1 kg svinjskog mesa (bez kostiju)
  • svinjska maramica
  • 200 g suvog mesa
  • 200 g suve slanine
  • 4 čeÅ¡nja belog luka
  • kačkavalj
  • 100 ml ulja
  • so, biber
Priprema:
Meso oprati, kuhinjskom krpom prosušiti, iseći na lepe šnicle i čekićem za meso izlupati. Malo saseći po sredini (ali ne do kraja) posoliti i pobiberiti po ukusu.
Suvo meso i slaninu iseckati na kockice. Beli luk oljuštiti, ispresovati i dodati suvom mesu i slanini.
Izlupanu šniclu premazati tankim slojem kajmaka, naneti suvo meso i slaninu, pa ponovo tanki sloj kajmaka. Svinjsku maramicu oprati, prosušiti i iseći na željene parčiće. Pripremljenu šniclu tj. vešalicu uviti u maramicu i staviti na zagrejan i podmazan roštilj. Vešalice tokom pe�?enja okretati, a kada su gotove služiti ih vruće uz belolučne paprike kako ljute tako i slatke.

Kontakt

Pošaljite nam svoje pitanje ili predloge. Naši službenici će Vam u najkraćem roku odgovoriti.




Ime i prezime
E-mail adresa
Telefon
Vaše pitanje
 




ili nam se obratite na:

Biomes
Bulevar Kralja Aleksandra 507a
11000 Beograd
Srbija
tel: +381 11 2893-063
  +381 11 4899-080
  +381 11 3046-543
   

Specijalna ponuda

    Poručite u našim radnjama:
  • rolovanu svinjsku plećku
  • rolovan svinjski vrat
  • rolovano ćureće belo meso
ili nešto drugo po Vašoj želji, po povoljnoj ceni.
 


BIOMES
Preduzeće za proizvodnju i promet mesa i prerađevina d.o.o
BEOGRAD
Bulevar Kralja Aleksandra 507a
PIB 100382644
mat.broj 17059262
t.r. 190-1610-7

Garancija kvaliteta

Garancija ispravnosti hrane