|
|
Pečena šunka
|
Sastojci:
|
- manja sveža šunka, do 2 kg ili komad šunke
- 1 l belog vina
- 2.5 dl mleka
- so i biber
- nekoliko listića žalfije
- prstohvat ruzmarina
- 6oo gr. maslaca
|
Priprema:
|
Šunku zalijte vinom i marinirajte 2 dana na hladnom. Osušite je pa je propržite na maslacu da sa svih strana dobije boju. Posolite i zabiberite, pospite listićima ruzmarina i žalfije i prelijte mlekom. Pecite u pećnici na laganoj vatri oko jedan sat za svaki kilogram mesa. Pečeno izvadite iz pećnice, umak od pečenja kuvajte još desetak minuta, procedite i prelijte preko narezanog mesa. |
|
|
|
Kontakt
Pošaljite nam svoje pitanje ili predloge. Naši službenici će Vam u najkraćem roku odgovoriti.
ili nam se obratite na:
Biomes |
Bulevar Kralja Aleksandra 507a |
11000 Beograd |
Srbija |
tel: |
+381 11 2893-063 |
|
+381 11 4899-080 |
|
+381 11 3046-543 |
|
|
Specijalna ponuda
Poručite u našim radnjama:
- rolovanu svinjsku plećku
- rolovan svinjski vrat
- rolovano ćureće belo meso
ili nešto drugo po Vašoj želji, po povoljnoj ceni.
|
BIOMES
Preduzeće za proizvodnju i promet mesa i prerađevina d.o.o
BEOGRAD
Bulevar Kralja Aleksandra 507a
PIB 100382644
mat.broj 17059262
t.r. 190-1610-7
|
Garancija kvaliteta |
|
Garancija ispravnosti hrane |
|
|
|