Bulevar Kralja Aleksandra 507/a
11000 Beograd
+381 11 4899 080

Svinjski biber

Sastojci:
  • 750 gr svinjetine
  • 60 gr slanine
  • 250 gr crnog luka
  • lovorov list
  • 25 gr brašna
  • nekoliko zrna bibera
  • malo bosiljka
  • so
Priprema:
Meso, slanina i crni luk se iseku na kocke. Prvo se proprži samo slanina, a zatim se na masti koju je slanina otpustila, proprži uz mešanje i meso.
Doda se crni luk i sve zajedno prži dok luk ne porumeni. Sve se pospe brašom, promeša, dodaju se začini i nalije sa malo tople vode.
Sipa se u vatrostalnu posudu i stavi u rernu da se peče oko sat i po.
Kao prilog najbolje se slažu knedle od krompira, bareni krompir ili neko testo. Salata je obavezna.

Kontakt

Pošaljite nam svoje pitanje ili predloge. Naši službenici će Vam u najkraćem roku odgovoriti.




Ime i prezime
E-mail adresa
Telefon
Vaše pitanje
 




ili nam se obratite na:

Biomes
Bulevar Kralja Aleksandra 507a
11000 Beograd
Srbija
tel: +381 11 2893-063
  +381 11 4899-080
  +381 11 3046-543
   

Specijalna ponuda

    Poručite u našim radnjama:
  • rolovanu svinjsku plećku
  • rolovan svinjski vrat
  • rolovano ćureće belo meso
ili nešto drugo po Vašoj želji, po povoljnoj ceni.
 


BIOMES
Preduzeće za proizvodnju i promet mesa i prerađevina d.o.o
BEOGRAD
Bulevar Kralja Aleksandra 507a
PIB 100382644
mat.broj 17059262
t.r. 190-1610-7

Garancija kvaliteta

Garancija ispravnosti hrane