|
|
Andaluzijski gulaš
|
Sastojci:
|
- 1 glavica luka, so
- biber u zrnu
- 1 kg paprike
- 1kg junećeg buta
- 1 kg paradajza
- 1/2 l belog vina
- po 1 veza peršuna i celera
|
Priprema:
|
Upržiti ceskan luk, posoliti i dodati biber i narezanu papriku i meso narezano na kockice. Pržiti dok ne ispari sva voda pa dodati oljuÅ¡ten i na komade iseÄen paradajz. Dinstati i dalje dok ne ispari voda pa postepeno nalivati vino. Kad i ono skoro potpuno ispari dodati perÅ¡un i celer i joÅ¡ samo malo dinstati.
Služiti sa testom ili kuvanim krompirom. |
|
|
|
Kontakt
Pošaljite nam svoje pitanje ili predloge. Naši službenici će Vam u najkraćem roku odgovoriti.
ili nam se obratite na:
Biomes |
Bulevar Kralja Aleksandra 507a |
11000 Beograd |
Srbija |
tel: |
+381 11 2893-063 |
|
+381 11 4899-080 |
|
+381 11 3046-543 |
|
|
Specijalna ponuda
Poručite u našim radnjama:
- rolovanu svinjsku plećku
- rolovan svinjski vrat
- rolovano ćureće belo meso
ili nešto drugo po Vašoj želji, po povoljnoj ceni.
|
BIOMES
Preduzeće za proizvodnju i promet mesa i prerađevina d.o.o
BEOGRAD
Bulevar Kralja Aleksandra 507a
PIB 100382644
mat.broj 17059262
t.r. 190-1610-7
|
Garancija kvaliteta |
|
Garancija ispravnosti hrane |
|
|
|