Bulevar Kralja Aleksandra 507/a
11000 Beograd
+381 11 4899 080

Jagnjeća kapama

Sastojci:
  • 1 kg jagnjećeg mesa
  • 1 kg spanaća
  • 2 glavice crnog luka, seckanog
  • 2 veze mladog crnog luka, seckanog
  • 2 kašike brašna
  • so i biber
  • malo mleka
Priprema:
Oprati i iseći na kocke jagnjetinu. Obariti spanać. U šerpi, na zagrejanom ulju, izdinstati crni luk i mladi crni luk, dodati meso i propržiti da meso bude mekano. Zatim dodati dve kašike brašna, pa i njega malo propržiti. Dodati obaren spanać, malo mlevenog bibera, soli po ukusu i naliti mlekom, vodeći racuna da ne bude ni gusto ni retko. Ostaviti da krčka još 5-6 minuta. Služiti sa kiselim mlekom.

Kontakt

Pošaljite nam svoje pitanje ili predloge. Naši službenici će Vam u najkraćem roku odgovoriti.




Ime i prezime
E-mail adresa
Telefon
Vaše pitanje
 




ili nam se obratite na:

Biomes
Bulevar Kralja Aleksandra 507a
11000 Beograd
Srbija
tel: +381 11 2893-063
  +381 11 4899-080
  +381 11 3046-543
   

Specijalna ponuda

    Poručite u našim radnjama:
  • rolovanu svinjsku plećku
  • rolovan svinjski vrat
  • rolovano ćureće belo meso
ili nešto drugo po Vašoj želji, po povoljnoj ceni.
 


BIOMES
Preduzeće za proizvodnju i promet mesa i prerađevina d.o.o
BEOGRAD
Bulevar Kralja Aleksandra 507a
PIB 100382644
mat.broj 17059262
t.r. 190-1610-7

Garancija kvaliteta

Garancija ispravnosti hrane