|
|
Carske šnicle
|
Sastojci:
|
- 4 goveđe ili teleće šnicle
- 100 gr slanine
- 3 glavice crnog luka
- 2 lovorova lista
- 4 kriške limuna
- 10 zrna bibera
- 1 dcl ulja
- dcl belog vina
- kašika začina C (vegete)
- so po ukusu
|
Priprema:
|
Šnicle posolite, utrljajte začin C i ostavite da odstoje.
Za to vreme ispržite na ulju seckan crni luk.
Slaninu isecite na rezance.
U vatrostalnu posudu poređajte meso, luk i odozgo slaninu,
nekoliko zrna bibera i lovorov list.
Prelijte belim vinom.
Kuvajte na umerenoj vatri. |
|
|
|
Kontakt
Pošaljite nam svoje pitanje ili predloge. Naši službenici će Vam u najkraćem roku odgovoriti.
ili nam se obratite na:
Biomes |
Bulevar Kralja Aleksandra 507a |
11000 Beograd |
Srbija |
tel: |
+381 11 2893-063 |
|
+381 11 4899-080 |
|
+381 11 3046-543 |
|
|
Specijalna ponuda
Poručite u našim radnjama:
- rolovanu svinjsku plećku
- rolovan svinjski vrat
- rolovano ćureće belo meso
ili nešto drugo po Vašoj želji, po povoljnoj ceni.
|
BIOMES
Preduzeće za proizvodnju i promet mesa i prerađevina d.o.o
BEOGRAD
Bulevar Kralja Aleksandra 507a
PIB 100382644
mat.broj 17059262
t.r. 190-1610-7
|
Garancija kvaliteta |
|
Garancija ispravnosti hrane |
|
|
|